Mirotić na dočeku zlatnih košarkaša pjevao
Foto: Screenshoot

Uspomena za cio život

Mirotić na dočeku zlatnih košarkaša pjevao "Ja sam Španac" (VIDEO)

Nikola Mirotić kaže da nikada neće zaboraviti tek završeni Eurobasket, na kojem je sa reprezentacijom Španije osvojio zlatnu medalju.

“Bilo je ovo divno iskustvo - još se više osjećam Špancem zahvaljujući mojim saigračima i vama, biće mi ovo uspomena za cio život“, rekao je Mirotić na dočeku ’zlatnih’ košarkaša u Madridu i potom zapjevao: “Ja sam Španac, Španac, Španac“.

Košarkaš Čikago Bulsa, rođeni Podgoričanin, sa 14 godina otišao je u Španiju - a ovo mu je bilo prvo veliko takmičenje u dresu "Furije".

Mirotić je na Eurobasketu prosječno bilježio 12,7 poena i 4,9 skokova.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.