Srbija poražena u polufinalu od Litvanije
Foto: Starsport

Eurobasket 2015

Srbija poražena u polufinalu od Litvanije

Košarkaši Srbije poraženi su u polufinalu Evrobasketa od Litvanije rezultatom 68:64, a u borbi za treće mesto sastaće se sa selekcijom Francuske.

Košarkaška reprezentacija Srbije nije uspjela da se plasira u finale Evropskog prvenstva, pošto je večeras u Lilu izgubila od Litvanije sa 67:64 (22:17, 13:17. 13:9, 19:21).

Najefikasniji u timu Srbije bio je kapiten Miloš Teodosić sa 16 poena, dok su Miroslav Raduljica i Nemanja Bjelica postigli po 10 poena.

Litvaniju su predvodili Jonas Valančijunas sa 15 poena, a Mimdaugas Kuzminskas i Renaldas Seibuts postigli su po 13 poena.

Srbija će se sa bronzanu medalju boriti protiv Francuske, dok će Litvanija u finalu igrati protiv Španije.


 

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.