Bijela bluza i crni šorts modna kombinacija za jesenje večeri (FOTO)
Ilustracija

Klasika

Bijela bluza i crni šorts modna kombinacija za jesenje večeri (FOTO)

Klasika koja nikada ne izlazi iz mode – romantična bijela bluza i elegantni crni šorts biće najbolja kombinacija za jesenje izlaske!

Drage naše, za početak jeseni 2015. dizjaneri su klasiku vratili na velika vrata! Tako da se za večernje varijante ne morate mnogo opterećivati. Dovoljno je da imate šorts u crnoj boji i bijelu košulju i nema šanse da ne budete primijećene.

Priznajte da ima nešto nevjerovatno sofisticirano i elegantno u malom crnom šorcu, pogotovo kada su spojene s raskošnom bijelom bluzom ukrašenom mašnama i predimenzioniranim volanima. Savršena kombinacija za svečanije i formalnije prilike, posebno ako od modnih dodataka izaberete visoke salonke u nekoj neutralnoj boji i elegantnu kožnu torbu.

Za poslovni luk uvijek možete ispod šorca nositi crne grilonke, a za seksi večernje izdanje preko cijele kombinacije obucite najdražu kožnu jaknu ili prsluk, prenose Nezavisne.

Ono što je dobra strana ove kombinacije jeste što ćete moći da ih nosite uz sve, kako uz salonke, tako i uz čizme, baletanke...    

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.