Microsoft obećao da velika nadogradnja za Edge stiže uskoro
ilustracija

Prerađena aplikacija

Microsoft obećao da velika nadogradnja za Edge stiže uskoro

Internet Explorer više nije podrazumijevani Windows pregledač od kako je Microsoft predstavio Edge.

Radi se o potpuno prerađenoj aplikaciji sa novim korisničkim interfejsom, endžinom i funkcijama koje bi trebalo da ubijede korisnike da pređu sa drugih pregledača. To nije ono što se dešava sada, pa Microsoft planira da objavi veliki broj značajnih nadogradnji u narednom periodu. 

U ponedeljak je Džoe Belfior demonstrirao tab preview funkciju za Edge, a na istom događaju je takođe poručio da bi velike nadogradnje za pregledač trebalo da debituju uskoro. Vrijedno je napomenuti da ažuriranja koja Belfior najavljuje uključuju i podršku za ekstenzije. Ažuriranje za Windows 10 u kome se očekuju i nove funkcije za Edge je u planu za kraj oktobra ili početak novembra, glase poslednji izveštaji. Neki ipak tvrde da ćemo to videti već na najavljenom hardverskom događaju Microsofta, 6. oktobra. 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.