Zvicer, Mićunović i Pejović zaštitna lica Carling Fashion Week-a
Ilustracija

Od 18. novembra u Podgorici

Zvicer, Mićunović i Pejović zaštitna lica Carling Fashion Week-a

Nacionalna Modna komora predstavlja zaštitna lica Carling Fashion Week-a, koji će se održati od 18. novembra u Podgorici, saopštili su organizatori.

“U pitanju su naše tri veoma uspješne manekenke, Nikšićanke Anja Zvicer i Marija Mićunović i Podgoričanka Milica Pejović. Naslovnu fotografiju ovog puta će raditi Danilo Novović, šminku i frizuru Ljubica Bulatović, uz podršku 2N Studia, Nacionalna modna komora priprema 18.crnogorsku nedjelju mode, koja ce se održati krajem novembra.

Zahvaljujući saradnji modne komore sa Evropskim modnim savjetom i Serbia Fashion Weekom, naši dizajneri Nada Koljenšić i Lazar Ilić će ukoro biti u mogućnosti da predstave svoje kolekcije na internacionalnim scenama. Lazar ce se predstaviti ljubiteljima mode u u Kini, nakon čega će se on i Nada Koljenšić predstaviti na Serbia Fashion Week-u,u Novom Sadu.

Prijavljivanje za dizajnere i modne kuće je u toku", navodi se u saopštenju.

marija3

marija2Generalni partner manifestacije je kompanija Trebjesa i Carling British Cider.

Analitika

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.