Italija deklasirala Izrael
Foto:eurobasket2015

EUROBASKET 2015

Italija deklasirala Izrael

U osmini finala Evropskog košarkaškog prvenstva reprezentacija Italije večeras je u potpunosti nadigrala i deklasirala Izrael, rezultatom 82:52.

Italija je bila bolja u svim četvrtinama utakmice te se bez većih problema plasirala u četvrtfinale šampionata. Alesandro Đentile bio je najefikasniji u redovima Italije sa 27 poena.

Nastup u četvrtfinalu Eurobasketa danas je izborila i reprezentacija Srbije pobjedom protiv Finske, rezultatom 94:81, dok su Česi trijumfom nad Hrvatskom osigurali plasman među osam najboljih selekcija Evrope.

Juče su odigrane prve četiri utakmice osmine finala Eurobasketa u kojima je Letonija pobijedila Sloveniju, Grčka savladala Belgiju, Španija bila bolja od Polljske, a Francuzi od Turaka. 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.