Udarila drugaricu ribom po guzi, ali nije ni slutila kakav će haos nastati! (VIDEO)
Ilustracija

Drama na plaži

Udarila drugaricu ribom po guzi, ali nije ni slutila kakav će haos nastati! (VIDEO)

Iako je snimljen još 2012. godine, internetom je tek ovih dana u većoj mjeri počeo da se širi video navodno zabilježen na jednoj američkoj plaži na kojoj se ekipa zabavljala uginulim somom.

Jedna djevojka u kupaćem poželjela je da pljusne svoju prijatejicu Tinu ribom po guzi, ali nakon jednog uspješnog udarca dogodilo se nešto neočekivano.

Vrh peraje soma zabio se u Tininu butinu i zaglavio se. Obje djevojke je uhvatila panika, a bio ih je strah da iščupaju peraju kako Tina ne bi zaradila veliku ogrebotinu.

Premda je na početku sve izgledalo kao bezazlena zabava, stvar je postala nešto ozbiljnija u trenutku kada se Tini zavrtjelo u glavi pa je počela da zapomaže i urliče da bi mogla da zaradi neku infekciju.

Rekla je i da će povraćati, a zatim je do nje stigao jedan mladić koji je u čudu započeo inspekciju zaglavljenog soma na njenoj pozadini. Stigao je i čuvar plaže pa je i on stao da posmatra neobičan prizor.

U nastavku epopeje Tina se može vidjeti kako leži na plaži, a oko nje se okupila poveća grupica znatiželjnika.

Prijatelji su joj donijeli led koji su stavili na mjesto penetracije peraja, neko je donio pincetu, ali rješenja još nije bilo. Neko je čak predložio da se na mjesto uboda prolije votka, ali nedugo nakon takve ideje snimak je prekinut i epilog ove drame na plaži ostao je nepoznat.

Kurir
 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.