Novi album Brajana Adamsa
Brajan Adams

"Get up"

Novi album Brajana Adamsa

Kanadski višestruko nagrađivani muzičar Brajan Adams objavio je novi singl "Brand New Day", kojim je najavio izlazak novog albuma pod nazivom "Get Up", objavila je diskografska kuća “Universal Music Serbia”.

"Get Up" je rok kolekcija pjesama među kojima nalazimo brze pjesme poput najavnog singla "Brand New Day", zatim pesme "You Belong To Me" i "Thunderbolt", a zastupljene su i mnogo laganije poput "Don't Even Try" i "We Did It All", navodi se u saopštenju.

Adams je album "dodatno začinio" akustičnim verzijama pjesama u kojima je naglašena jedinstvenost njegovog vokala.

Najavni singl "Brand New Day" je dostupan i u digitalnom obliku, a dobio je i svoj prateći video, u kojem se pojavljuju glumica Helena Bonam Karter i pevač grupe "Hurts" Teo Hačkraft.

Osim u standardnoj verziji, album "Get Up" će izaći na tržište i u deluks verziji na kojoj će se uz muziku naći i ekskluzivni intervju sa Brajanom Adamsom. Uz to, za sve ljubitelje i kolekcionare ploča, ovo izdanje će biti dostupno i u vinilnoj verziji.

Beta

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.