Vujošević nije više trener Partizana
Duško Vujošević

Božić zamjena

Vujošević nije više trener Partizana

Duško Vujošević nije više trener Partizana, a na klupi će ga zamijeniti Petar Božić.

Skupština Partizana kojoj prisustvuje i Nikola Peković, novi predsjednik, je u toku a Blic tvrdi da je već poznato da će Božić, dosadašnji pomoćnik, biti novi trener.

"Partizan je veliki klub, institucija i ozbiljan brend. Za pet dana idem u Ameriku, a do tada ce biti sastanak UO, kada će sve biti poznato. Radićemo više na marketingu, smatram da je to jako bitno", rekao je Peković, prenosi Blic.

S obzirom da će Nikola Peković veći dio godine biti u Americi zbog obaveza u dresu Minesote, njegov posao će odrađivati Miroslav Berić.

"Hvala Nikoli što mi je ponudio da budem njegova desna ruka. Pred nama je sezona koja će možda biti jedna od najtežih u istoriji", rekao je Berić.

Duško Vujošević je ostao bez mjesta na klupi, ali će raditi kao savjetnik u klubu. Navodno ideja je bila da ga naslijedi Dejan Milojević, ali on nije želio da sjedne na "vruću klupu" bivšeg šampiona Evrope.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.