Vladimir Golubović potpisao za Strazbur
Vladimir Golubović

Ugovor do 27. decembra

Vladimir Golubović potpisao za Strazbur

Košarkaški reprezentativac Crne Gore Vladimir Golubović potpisao je sa Strazburom, francuskim Evroligašem, ugovor do 27. decembra.

Francuzi su 212 centimetar visokog centra angažovali zbog ambicije da izbore prolaz u TOP 16 najjačeg evropskog takmičenja, a ukoliko uspiju u tom cilju, saradnja bi trebalo da bude produžena do kraja sezone, prenosi Košarka.me.

Golubović je prošlu godinu proveo u redovima španske Unikahe, za koju je bilježio 5,9 poena i 4,1 skok u ACB ligi, odnosno 6,6 poena i 4,8 skokova u Evroligi.

Godinu dana ranije Golubović je bio član turske Ankare TED Kolejliler, u čijem je dresu sa prosječnim učinkom od 19 poena i 10 skokova dominirao u prvoj fazi Eurokupa.

Crnogorski centar je u karijeri promijenio veliki broj klubova iz Italije, Španije, Ukrajine, Srbije, Slovenije i Turske.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.