DPS: Opozicija nas blijedo napada uoči izbora
Tivat

Tivat

DPS: Opozicija nas blijedo napada uoči izbora

Turistička sezona u Tivtu protekla je na zavidnom nivou po svim segmentima, pogotovo kada je riječ o čistoći, buci i kvaliteta pružene usluge u hotelskom smještaju, ocijenjeno je na sjednici lokalnog Odbora Demokratske partije socijalista (DPS).

Ta partija se, kako prenosi Radio Tivat, osvrnula na napade dijela opozicije na rad lokalne uprave u vezi obračuna komunalija za "Regent Hotel", ocjenjujući da se radi o blijedom marketinškom nastupu u susret predstojećim lokalnim izborima u Tivtu koji će biti održani u prvoj polovini naredne godine.

Na sjednici su posebno pozitivno ocijenjena kulturna zbivanja u Tivtu, a što se odnosi na već tradicionalno održavanje Purgatorija, kao i razne vrste sajamskih izložbi i prezentacije domaćih zanata, rukotvorina, sajma vina, meda i maslina kao i muzičkih koncerata.

“Pozitivna ocjena je po navedenim osnovama data i od strane inspekcijskih organa na državnom i lokalnom nivou, kao i ocjena turista, što je ujedno i obaveza svih opštinskih struktura da se nastavi takvim intezitetom i nastojanjem da se ubuduće još više radi na većem poboljšanju cjelokupnog stanja ovog grada”, saopšteno je iz tivatskog DPS-a.

Kako je istaknuto, na lokalnom nivou se kreće u realizaciju ili se privode kraju, sistemi kanalizacionog kolektora, (postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda), u planu je i brza realizacija projekta kanalizacije u višim gradskim nivoima (Mažina, Gornji Kalimanj, Tripovići, Župa), kao i naselja Obala Đuraševići i Krašići.

Iz DPS-a su najavili da će asfaltna masa, tamo gdje je najpotrebnije, biti presvučena, kao i postavljanje rasvjete u djelovima grada koji to nemaju.

Konstatovano je da u Opštini nije dolazilo do nestašica u pogledu vodosnabdijevanja stanovništva, ali je i evidentno da je u više navrata dolazilo do pucanja vodovodnih cijevi na potezu od kružnog toka prema Radovićima.

“To će biti prioritetni zadatak Opštine u cilju trajnog rješavanja ovog problema kako bi stanovništvo na tom području bilo snabdijevano vodom bez prekida izazvanih havarijama”, naveli su iz DPS-a.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.