Dejvid Bekam mijenja karijeru
Dejvid Bekam

Nova odluka

Dejvid Bekam mijenja karijeru

Poznati bivši fudbaler odlučio je da odloži loptu i u potpunosti se posveti glumi.

Nakon što se oprobao u filmu "Kralj Artur" režisera Gaja Ričija, Bekam je izjavio da bi volio da ponovo glumi u budućnosti, odnosno da želi da “nadogradi svoje glumačko iskustvo” i “vidi gdje će ga to odvesti”. 

On je u maju 2013., nakon više od 20 godina bavljenja fudbalom, odlučio da u 39. godini okonča svoju karijeru i penzioniše se. Iako priznaje da mu fudbal nedostaje, Bekam navodi da je spreman na to da se suoči sa kritikom u vezi sa svojom novom odlukom, piše "Independent", prenosi B92.

“Vrlo sam svjestan toga da su se mnoge slavne ličnosti i sportisti okrenuli glumi, ali od toga nije bilo ništa”, izjavio je za magazin “Tajms”. 

“Znam da je u pitanju vrlo teška profesija, koja zahtijeva mnogo vještine i discipline. Ne bih želio da se probijam dalje prije nego što naučim nešto više o tome i provedem više vremena vježbajući. Ali, vrlo sam uživao u onome što sam do sada uradio. Imam snage da se izborim sa time. Ja sam poznata ličnost i navikao sam na kritiku”, zaključio je Bekam.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.