Drugarice Željke Rolović i Soraje ušle u kuću Velikog brata
Tina Šegetin

Hrvatske manekenke

Drugarice Željke Rolović i Soraje ušle u kuću Velikog brata

Hrvatske manekenke Barbara (26) i Tina (24) Šegetin sinoć su ušle u kuću "Velikog brata".

Spekulisalo se da je Soraja Vučelić potegla veze kako bi svoje dvije drugarice ubacila u rijaliti. Barbara je čak jedno vrijeme bila u vezi sa fudbalerom Milanom Lolom Smiljanićem, kojeg joj je takođe poznata starleta nabacila, piše Informer.

Inače, atraktivne Hrvatice su i drugarice madam Željke Rolović, koja je nedavno bila uhapšena zbog sumnje da je podvodila prostitutke. Barbaru i Tinu su mediji tada povezali sa elitnom prostitucijom, što je sestre jako pogodilo.

vb21000x0

Barbara Šegedin, Foto: Veliki Brat

Njih dvije su ušle u rijaliti kako bi pokazale kakve su zaista.

vb51000x0

Tina Šegedin, Foto: Veliki Brat

- Zbog strašnih laži o nama, danas smo doživjele stres i završile u bolnici! Nemamo nikakve veze sa prostitucijom - poručile su tada sestre Šegetin.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.