Foto: Radio Bijelo Polje

The books of knjige u Bijelom Polju

"CG da bude jedan teren za golf a svaki grad po jedna rupa"

U sklopu 45. Ratkovićevih večeri poezije sinoć je u dvorištu pjesnikove kuće nastupila crnogorska alternativna humoristička grupa The books of knjige.

Popularni Buksovci su više od sat i po komentarima i specifičnim savjetima zabavili učesnike programa ove manifestacije i više stotina Bjelopoljaca. Iako su brojni građani ostali na ulici ispred dvorišta ovacijama su pozdravili Cetinjane koji dvadesetak godina kroz humor, ironiju i parodiju tumače društvena zbivanja u Crnoj Gori i regionu.

U razgovoru za Radio Bijelo Polje Aleksandar Radunović Popaj, Veselin Gajović Gajo, Zoran Marković Zonjo i Goran Vujović su naveli u da je ovo prvi nastup na ovakvoj manifestaciji u Bijelo Polju. 

Na samom nastupu smo od Gaja saznali da nema namjeru da napusti mjesto predsjednika ove skupine. 

''Ukoliko Milo Đukanović napusti mjesto predsjednika, a ja se nadam da neće, onda ću se i ja povući'' dodao je Gajović.

Tako su Buksovci osim o politici i političkim zbivanjima u vlasti i opoziciji govorili o stanju u kulturi, trednovima u medijima i fenomenu rijaliti šou programa, sportu, religiji i muzici, ali i o kampanjama u kojima su bili angažovani. 

Bilo je riječi i o poznatim ličnostima današnjice ali i o Njegošu i njegovoj ideji da se nabavi sto za bilijar na Cetinju.

Na pitanje voditelja programa direktora Radija Bijelo Polje Dragića Rabrenovića šta misle da li se može u Crnoj Gori ponovo igrati golf kao što je to nekada bilo za vrijeme kralja Nikole Buksovci su predložili da Crna Gore bude jedan teren svaki grad po jedna rupa.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.