Slađa razbila nos Marku u Parovima (VIDEO)

Burna reakcija

Slađa razbila nos Marku u Parovima (VIDEO)

Tokom sinoćnjih nominacija u Parovima, Slađana Petrušić udarila je pesnicom u glavu Marka Perovića, nakon čega je obezbjeđenje odvelo u izolaciju.

Do sukoba je došlo nakon što je Marko, gurnuo njene noge, sa stolice,i bacio štikle, jer su mu smetale, pošto je Slađana stajala tokom čitavih nominacija, jer je bila na meti skoro svih ukućana. Ona je burno odreagovala, stisla pesnice i udarila Marka u nos. Taj trenutak kada ga je udarila, nije prikazan, ali se čulo vrištanje. Snimanje je odmah prebačeno u drugu sobu, a produkcija je pustila pjesmu Goce Tržan, dok se strasti nisu smirile. Posle incidenta, Slađana je odvedena u izolaciju, a produkcija razmatra kako da je kazni, nakon što provjere snimak tuče.

"Kurir" piše da je Slađa namjerno udarila Marka, kako bi izašla iz kuće, jer je pročitala tekst u kome piše da je se momak, hrvatski politički aktivista Ivan Pernar, odrekao preko novina, jer se rukovala sa Šešeljom u "ĆIrilici". Marku je nakon udarca, potekla malo krv iz nosa. On je rekao da nikada ne bi digao ruku na ženu, ali da ga je napao muškarac "ko zna šta bi bilo". Sinoć su nominovani: Slađa od strane ukućana, Nikola od produkcije, dok je publika nominovala Vesnu.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.