Svrljig: Bezazleni sukob završio ubistvom jedne osobe i ranjavanjem dvije
Svrljig

Tragedija

Svrljig: Bezazleni sukob završio ubistvom jedne osobe i ranjavanjem dvije

Mještani Grbavča kraj Svrljiga zaprepašćeni su tragedijom, kojoj je prethodilo gurmansko uživanje trojice Nišlija u čuvenoj svrljiškoj jagnjetini.

Kraj seoske prodavnice koja ima i pečenjaru, najprije je izbio gotovo bezazleni sukob, a potom je ubijen Siniša Živković (44) i ranjeni su Dragan Perić (46) i Nebojša Cekić, sva trojica iz Niša. Na njih je u četvrtak oko 20 sati lovačku pušku potegao, kako se sumnja, mještanin Saša Petković (40). 

Nišlije su sa još jednim prijateljem, Dragoslavom Radovanovićem, došli u Grbavče oko 15 sati da se, kao i često prije toga, počaste ukusnim pečenjem. A kada su predveče ugledali Sašu Petkovića, koji se vraćao sa nadničenja, gosti iz Niša su ga pozvali na piće. Sa njima se izljubio, ali je posle izvjesnog vremena počeo da ih vrijeđa, pišu Večernje novosti.

Isprovocirani Siniša Živković udario dva šamara Petkoviću, koji je ustao sa stola i otišao. Međutim, ubrzo se vratio sa lovačkom puškom u rukama. Iz mraka je pripucao na Nišlije.

Prvo je u rame pogodio Nebojšu Cekića, a drugim hicem Dragana Perića je pogodio ruku.

 Posle zločina, Petković je otišao do svojih kumova. Rekao je da je pucao na nasilnike. "Više neće da me biju" ,rekao je, i pozvao policiju. 

Ranjeni Nebojša Cekić je posle hirurške intervencije pušten na kućni oporavak, a Dragan Perić je zadržan na liječenju u Kliničkom centru u Nišu. 

-Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu, osumnjičenom Saši Petkoviću je određeno zadržavanje u trajanju do 48 časova - saopštila je Policijska uprava u Nišu.

                                                                                                                                                                                                                                               Večernje novosti

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.