Uhapšen Podgoričanin zbog bludničenja nad djevojčicom(12)
Ilustracija

Pritvor do 48 sati

Uhapšen Podgoričanin zbog bludničenja nad djevojčicom(12)

Podgorička policija uhapsila je sinoć S.Č. (30) zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo „nedozvoljene polne radnje“.

Sumnja se da je on prije dva dana, u jednoj kući u Podgorice, pipkao i dodirivao po genitalijama dvanaestogodišnju djevojčicu, pišu današnji štampani medij.i

Brzom akcijom policije on je uhapšen, a prilikom ispitivanja branio se ćutanjem.

Prema nezvaničnim informacijama roditelji djevojčice angažovali su S.Č. prije dva dana radi izvođenja zanatskih radova u njihovoj kući. Sumnja se da je uhapšeni, koristeći trenutak odsustva bračnog para, 12-godišnjakinju dodirivao po intimnim djelovima tijela i vulgarno se izražavao.

Ubzo potom, u kuću su ušli roditelji, koji su prekinuli navodne namjere S.Č.. Oni, međutim, nijesu bili očevici događaja, a preplašena djevojčica nije odmah ispričala roditeljima šta se dogodilo iako su oni navodno primijetili da se čudno ponaša. 

Narednog dana, ona je ipak odlučila da im se o svemu povjeri, nakon čega je slučaj prijavljen policiji. Osumnjičnom je određen pritvor do 48 sati, odnosno do odluke sudije za istrage o daljem zadržavanju, prenosi Cdm.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.