Peković veliki čovjek i Partizanovac
Nikola Peković

Vujošević o novom predsjedniku kluba

Peković veliki čovjek i Partizanovac

Bivši košarkaš Partizana Nikola Peković biće novi predsjednik "crno-belih", potvrđeno je na zvaničnom klupskom sajtu.

Trener Partizana Duško Vujošević vrlo se pohvalno izrazio o tome što je nekadašnji košarkaš crno-bijelih Nikola Peković jedini kandidat za novog predsjednika tog kluba.

"Nikola Peković je izvanredno rješenje. To što on u ovakvom trenutku prihvata ovu funkciju, samo pokazuje koliki je on čovjek i Partizanovac", kratko je Vujošević rekao agenciji Beta.

Dugogodišnji predsjednik Partizana Predrag Danilović podnio je krajem avgusta neopozivu ostavku na tu funkciju.

Peković ima 29 godina i igrač je Minesote Timbervulfs. U Partizanu je igrao od 2005. do 2008. godine, a onda i tokom prvog dijela sezone 2011. zbog "lokauta" u NBA ligi.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.