Demokratski front grubim neistinama brani  promašene ideje
Predrag Sekulić

Sekulić poručio

Demokratski front grubim neistinama brani promašene ideje

Demokratski front (DF) kukavičkim saopštenjima bez potpisa pokušava da grubim neistinama brani promašene ideje i političku jalovost, poručio je poslanik Demokratske partije socijalista (DPS), Predrag Sekulić.

Sekulić je reagovao na saopštenje DF-a u kome se navodi da ne čudi što su "razne režimske ale i gavrani požurili da napadnu DF u paničnom strahu od promjena".

On je saopštio da nemam nikakvih problema sa potpisima bez obzira na to ispod kojeg teksta, knjige ili dokumenta ih je stavljao.

"Očito da neko u Demokratskom frontu ima problem da se potpiše ispod još jednog nepismenog i uvrjedljivog saopštenja. Svim liderima Demokratskog fronta stojim na raspolaganju ukoliko smatraju da im je Predrag Sekulić nešto dužan ili ukoliko treba da razjasnim bilo koji svoj politički stav. U protivnom, neka ne pišu kukavička saopštenja bez potpisa i ne pokušavaju da grubim neistinama brane svoje promašene ideje i političku jalovost", navodi se u saopštenju.

S obzirom na to da je njegovo književno stvaralaštvo česta tema saopštenja DF-a, Sekulić je podsjetio da su o njegovim romanima u više navrata pohvalno govorili najpismeniji u tom političkom savezu.

"Naravno, od autora ovako nepismenog saopštenja ne očekujem da se razumije u književnost. Vjerovatno je posljednja knjiga koju je pročitao bila bajka o Tomi Palčiću. I da ne zaboravim - očito je da neko boravak na suncu lakše podnosi, a da na nekoga taj boravak ostavlja posljedice", zaključio je Sekulić.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.