Ovaj trik oduševio žene: Kada isječete brus na ovaj način, dobićete  fantastičan izum (Video)

Jednostvano

Ovaj trik oduševio žene: Kada isječete brus na ovaj način, dobićete fantastičan izum (Video)

Blogerka Rej Li oduševila je žene širom svijeta kada je objavila video na svom „Jutjub” kanalu i pokazala trik sa brushalterom.

Potpuno jednostavan trik koji svaka žena može da primijeni zapravo može dosta da vam olakša biranje garderobe, pogotovo kada nosite majice ili haljine sa golim leđima, prenosi Žena.blic.

Svakako da u tom slučaju ne bi trebalo da se vidi veš, a Rej Li u svom videu objašnjava kako da reciklirate stari brus i od njega napravite baš ovakav kakav biste mogli da nosite na gola leđa.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.