6. Bedem fest održaće se od 3. do 6. septembra

Svečani program počinje u 19 sati

6. Bedem fest održaće se od 3. do 6. septembra

6. Bedem fest održaće se od 3. do 6. septembra. Otvaranje festivala predviđeno je za 3. septembar kada će Vojni orkestar Crne Gore u 18 sati započeti svečani defile od gradskog trga ka bedemu, a svečani program počinje u 19 sati kada će biti priređen koktel za prijatelje i partnere Bedem festa.

Na ovom festivalu će učestvovati najpoznatija imena alternativne andergraund muzike te će publika biti u prilici da čuje:

U petak, 4. septembra na glavnoj bini nastupiće: Voodoo, Tevarbulebra, Stvor, Syleth, Willie and the Groundkeepers, Off duty, Disciplin A Kitschme, Irish Stew i britanski sastav Xander and the Keys.

Osim fenomenalne Josipe Lisac, u subotu 5. septembra nastupiće i slovenski El Kachon, Jesenjin, Mikrokozma, Mr Albino, Manitou, Del Arno Bend i Gospoda Glembajevi.

Poslednje veče na main stejdžu rezervisano je za Emily Rose, Dingospodali, Autogeni trening, bend Kanda Kondža i Nebojša, MC Blunt i čuvenog repera Marčela. 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.