Ove jeseni vam trebaju samo poluduboke čizme (FOTO)
Ilustracija

U trendu

Ove jeseni vam trebaju samo poluduboke čizme (FOTO)

Periodični intervali kiše i sunca kao da nas podsjećaju da se približavamo novoj sezoni koja samo što nije zakucala na naša vrata! To odmah pali lampicu kod nas da je vrijeme da se posvetimo jesenjim trendovima na svim poljima!

A šta žene najviše zanima nego koje modele čizama će nositi na jesen?! E pa drage naše dame, možda ste fan dubokih čizama ali na jesen se spremite za poluduboke modele, one koje su na pola listova ili ti 15, 20 cm od koljena te otkrivaju veliki dio kože.  

Midi čizme idu sjajno uz midi suknje, kilote i oversize džempere koji izgledaju tako messy-chic na vama. One su isto tako u duhu sedamdesetih koje nastavljaju da dominiraju i u novoj sezoni.

Naš savjet: birajte čizme od meke, sjajne kože koje imaju neki detalj u vidu kićanki ili piton kože i koje će sjajno izgledati ispod zvonarica koje ćete itekako nositi na jesen. Ukoliko niste fan sjajne kože onda birajte one od velura u boji kože ili sive, prenose Nezavisne.   

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.