Rađen: Sada znam da droga nije rješenje za probleme
Nikola Rađen

Ispovijet vaterpoliste

Rađen: Sada znam da droga nije rješenje za probleme

Zbog kratkog odavanja poroku bačena je sjenka na karijeru vaterpoliste Nikole Rađena. Prošle nedelje stigla je četvorogodišnja suspenzija zbog koje će privremeno morati da se “odmori od sporta“.

U intervjuu za magazin “Hello“ Rađen je istakao da se ne predaje. 

“Poklekao sam u tom trenutku i posegao sam za tim za čim nije trebalo da posegnem, što mi se ubrzo obilo o glavu. Očeva smrt me šokirala početkom godine, rezultati u klubu su u tom periodu bili loši, okruženje je bilo loše po mene. Napravio sam to što sam napravio i zbog toga ispaštam. Jedini sam krivac za to i niko drugi“, rekao je Rađen. 

Nikola je naveo da prihvata svu odgovornost “zbog gluposti“ koje je napravio. I dodao je da sada zna da droga nije rješenje za probleme.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.