Voditelj je povukao njenu haljinu a onda je nastao HAOS (VIDEO)
Ilustracija

Pogledajte

Voditelj je povukao njenu haljinu a onda je nastao HAOS (VIDEO)

Španci imaju ubjedljivo najluđe emisije ikada. Uzmimo za primjer ovu nezgodu koja se odigrala u živom programu jedne tamošnje emisije, kada je ovaj drski i bezobrazni voditelj namjerno izložio dojku ugledne gošće pogledima milionskog auditorijuma.

Gošća koja je evidentno pretrpjela koju estetsku operaciju viška žurno je ustala u odbranu svoga dobrog glasa i čednog imidža, pa je brže-bolje stala ispred velikog ekrana u pokušaju da svoju ispalu dojku zaštiti od radoznalih očiju.

Povrijeđenog dostojanstva, ona ljutito napušta skandaloznu emisiju, međutim lijepa riječ producenata uspijeva da je vrati nazad u vruću stolicu. Pažljivo gledajte, ovo je sam vrh rijaliti programa maskiranog kao normalan TV.

 
Izvor: izabava.net

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.