Evo kako da najbrže vežete pertle (VIDEO)
Ilustracija

U tren oka

Evo kako da najbrže vežete pertle (VIDEO)

Vezivanje pertli jedna je od rutinskih radnji na koje ne obraćamo previše pažnje. Jednostavno, navikli smo da se sagnemo, prebacimo jednu pertlu preko druge i na brzaka završimo taj posao za koji nam obično treba desetak sekundi. Ali, postoji i daleko brži način!

"Profesor pertla", odnosno Jan Figen, Australijanac koji je postao poznat po izmišljanju i demonstracijama nevjerovatnih načina vezivanja pertli, izumitelj je takozvanog "Janovog čvora".

Za vezivanje pertli ovom tehnikom potreban je treptaj oka. Da, tom brzinom je moguće obaviti ovaj inače veoma jednostavan zadatak.

U dvominutnom videu on je pokazao kako se vezuje "Janov čvor". Ako želite da popravite svoju tehniku vezivanja pertli, pogledajte ovaj snimak.

Izvor: Alo

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.