Evo kako da uz pomoć konzerve piva dobijete brži internet! (VIDEO)
Ilustracija

Genijalno

Evo kako da uz pomoć konzerve piva dobijete brži internet! (VIDEO)

Ovo vam može izgledati kao bajka, ali pomoću konzerve piva moguće je pojačati prijem Wi-Fi interneta. Prvo uzmite konzervu pića i ispraznite je i isijecite dno i vrh.

Zatim tu napravu nalik na traku postavite iza antene svog rutera i gledajte kako se brzina intereta penje nebu pod oblake. Čak i ako ruter nema antenu, pozicija rutera može da ima uticaj na brzinu interneta.
Ne držite ga blizu zida ili ispod TV. Dobro bi bilo da ga nekada i isključite i uključite.

 
Izvor: Kurir

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.