Veliki skup podrške navijača Dušku Vujoševiću
Foto:rts.rs

Podrška treneru Partizana

Veliki skup podrške navijača Dušku Vujoševiću

Navijači Partizana okupili su se ispred stadiona u Humskoj kako bi pružili podršku treneru košarkaške ekipe Dušku Vujoševiću.

Više od 1.000 pristalica crno-bijelih organizovali su skup preko društvenih mreža čim su čuli da bi Vujošević mogao da bude smijenjen posle sjutrašnje Skupštine kluba, javila je Radio televizija Srbije.

Navijači su nosili transparente podrške strategu Partizana i uz navijačke pjesme pokazali kakav stav imaju prema eventalnom odlasku Vujoševiću iz kluba. Skup je protekao mirno, a na njemu se nije pojavio strateg košarkaškog kluba.

Nešto slično navijači Partizana organizovali su u januaru 2012. godine kada je tadašnja uprava fudbalskog kluba na čelu sa Draganom Đurićem dala otkaz treneru Aleksandru Stanojeviću.

Vujošević je prošlog ponedeljka počeo pripreme sa timom za novu sezonu iako mu je u junu istekao ugovor sa Partizanom, a još mu nije ponuđen produžetak saradnje.

Vujošević je najtrofejniji trener u istoriji kluba, sa Partizanom je osvojio 12 titula prvaka države, osam nacionalnih kupova i pet trofeja ABA lige.

Košarkaški klub Partizan se nalazi u velikim finansijskim problemima, zbog kojih sastav tima za sledeću sezoni ni izbliza nije poznat. Ali jeste poznato da crno-bijeli zbog manjka novca neće igrati Evrokup naredne sezone.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.