Trening koji će istopiti vaš pivski stomak (VIDEO)
Foto: Shutterstock

Program vježbi

Trening koji će istopiti vaš pivski stomak (VIDEO)

Još nije kasno da ovo ljeto upamtite po tome što ste izgledali bolje nego ikada! Spremite se za najbolje vježbe sa sopstvenom težinom!

Fokusirajte se na brzinu i spržićete kalorije neočekivano brzo. Pored toga, stvorićete fenomenalne uslove za ubrzanje metabolizma.

KAKO VJEŽBATI?

Izvedite po 20 ponavljanja svake od ovih vježbi – bez odmora. Nakon iskoraka (posljednje vježbe u programu), odmorite 60 sekundi, a zatim ponovo uradite sve vježbe s po 20 ponavljanja. Potom opet odmorite još 60 sekundi, pa uradite sve vježbe s po 15 ponavljanja. Slijedi još jedna jednominutna pauza, pa još jedan krug vježbi s po 12 ponavljanja.

PROGRAM

 

SKLEKOVI
4 serije; 20, 20, 15, 12 ponavljanja; odmor: 30 sekundi

Potrudite se da vam jezgro bude u pravoj liniji s glavom, gluteusima i petama. Tijelo spuštajte sve dok vam grudi ne budu oko dva centimetra iznad poda, a zatim jednim eksplozivnim pokretom podignite trup.

SKOK IZ ČUČNjA
 

4 serije; 20, 20, 15, 12 ponavljanja; nema odmora

OBRNUTO VESLANjE
 

4 serije; 20, 20, 15, 12 ponavljanja; nema odmora

Kao i u slučaju sklekova, obratite pažnju na to da bi telo trebalo da vam bude u pravoj liniji kako biste izvukli maksimum iz vježbe.

STEP UP
 

4 serije; 20, 20, 15, 12 ponavljanja; nema odmora

PIKE SKLEKOVI
 

4 serije; 20, 20, 15, 12 ponavljanja; nema odmora

 

HODAJUĆI ISKORAK
 

4 serije; 20 (s po jednom nogom), 20, 15, 12 ponavljanja; odmor: 60 sekundi

Izvor: Menshealth.rs

 
 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.