Modni promašaj od glave do pete! (FOTO)
Britni Spirs

Britni Spirs

Modni promašaj od glave do pete! (FOTO)

Poznata pjevačica se u posljednje vrijeme pojavljuje u sve gorim izdanjima. Da li je vrijeme da Britni Spirs obrati više pažnje na to što oblači ili da angažuje novog stilistu?

 

Slatka Britni se na dodjeli „Teen Choice Awards“ obukla katastrofalno. Osim što je imala zeleno-ljubičasti ombre, ona je došla u bijeloj čipkanoj haljini.

Haljina je po sebi imala šljokice i čipku, a i izuzetno dubok dekolte.

Osim što je bila otvorena i pokazivala pjevačicine grudi, toaleta je bila i kratka.

 

Sa prednje strane je jedva prekrivala pola butina, a od pozadi je padala do ispod koljena. Ovaj dezen se nije nosio još od užasnog prelaza osamdesetih na devedesete, a pjevačica ga je izgleda izvukla iz ormana ili skinula sa Barbi lutke. Kako je haljina otkrivala i noge i dekolte, morala je da otkrije i leđa. Britni je bila više otkrivena, nego prekrivena.

 


Uz ovaj modni promašaj je pjevačica obula srebrne sandale sa visokom potpeticom, a za aksesoar odabrala sjajne i upadljive minđuše, piše Ženablic.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.