Zavirite u vilu Kelvina Klajna (FOTO)
Kelvin Klajn

Na Majamiju

Zavirite u vilu Kelvina Klajna (FOTO)

Kalvin Klajna je zakoračio u svijet trgovine nekretninama – on želi da proda svoju vilu u Majami Biču…

Sa cijenom od 16 miliona dolara, ova vila od oko 700 m2 nalazi se na veoma prestižnoj lokaciji. Smještena na širokom zalivu, sa spektakularnim pogledom na Majami, ova vila izgrađena je 1929.godine. imanje mjeri površinu od oko 16.7 hektara, a na njemu se nalazi vila sa pet spavaćih soba i sedam kupatila. Ovo privatno sklonište od buke i gužve ima svoj privatni dok, infiniti bazen koji gleda na zaliv, kao i garažu sa dovoljno mjesta za dva automobila, prenose Nezavisne.

Enterijer vile predstavlja nam otvoreni plan prostora u evropskom stilu, sa esencijom Zen principa. Namještaj i antikviteti svjetski renomiranog dizajnera Aksela Vervurta krase enterijer. Klajnov posjed takođe ima i fantastično dizajnirane otvorene prostore, poput dnevne sobe i trpezarije, koji povećavaju životni prostor za 800 m2.

Kako on kaže, spreman je za prodaju svoje vile i selidbu u Holivud Hils: “Možda vam zvuči ludo, ali ja svoju vilu ne bih prodao baš bilo kome. To bi mi slomilo srce. Mrzim upotrebu riječi “unikatno”, ali ja zaista do sada nisam vidio nijednu vilu koja je slična ovoj… Želim da je prodam nekome ko će cjeniti njenu pravu estetiku i srž.”

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.