Izbor za mis Crne Gore 15. septembra
Prošlogodišnja pobjednica Nataša Novaković

Prijave do 25. avgusta

Izbor za mis Crne Gore 15. septembra

Prijave za izbor Mis Crne Gore 2015. umjesto do 15. trajaće do 25. avgusta, a prvi kasting prilikom koga će biti izabrane finalistkinje biće održan, najvjerovatnije, 1. septembra, otkrila je Dnevnim novinama PR ovog takmičenja i bivša misica Nikolina Lončar.

"Zbog promjene koncepcije cijelog događaja, Izbor za mis pomjeren je za 15. dana, a lokaciju još nijesmo odabrali zbog trenutnih aktivnosti agencije Miss Yu', koja je zadužena i za teritoriju Srbije", objasnila je Lončar.

Ona je istakla da ove godine vlada veće interesovanje za izbor i da je za sada prijavljeno preko 200 djevojaka.

"Zbog prošlogodišnjih problema i održavanja tri kastinga, ove godine ćemo organizovati samo jedan, a svaka djevojka koja bude ispunjavala kriterijume biće pozvana na isti. Na finalnom izboru biće ukupno 15 cura", rekla je sagovornica i dodala da će i ove godine biti nekoliko gostiju iznenađenja, kao i novinarski žiri, koji će birati mis fotogeničnosti.

Dizajnom krune za najljepšu će se, pozabaviti kreatorka nakita Katarina Zlajić.

Djevojke koje se još nijesu prijavile mogu to učiniti do 25. avgusta putem mejla: [email protected].

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.