LeBron Džejms za školovanje 1.000 djece daje 42 miliona $
LeBron Džejms

Bleacher report

LeBron Džejms za školovanje 1.000 djece daje 42 miliona $

Zvijezda NBA lige, LeBron Džejms, najavio je da će pomoći besplatno školovanje više od hiljadu djece iz njegovog rodnog grada Akrona.

Njegova fondacija će raditi sa kompanijama kako bi pronašli sav novac potreban za zainteresovanu djecu koja će se školovati na Univerzitetu Akron. Ti troškovi bi mogli dostići oko 42 miliona $.

“Trenutno u našem programu imamo oko 1.100 djece, a ako mogu sve da ih ubacim na koledž, to će značiti da smo zajedno sa Univerzitetom i kompanijama uradili nešto veliko”, rekao je Džejms.

Riječ je o akciji koja bi mogla promijeniti život mnogim porodicama, a Džejms kaže da je srećan što može da pomogne zajednici koja mu je dala dosta u životu.

“Djeca su najveće blago koje imamo”, kazao je “kralj”, prenosi RTCG.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.