Ljetnji hit: Sunčane naočare koje nose sve moderne dame
foto: Splash

Za trendseterke

Ljetnji hit: Sunčane naočare koje nose sve moderne dame

Nijedna ljetnja kombnacija ne može se zamisliti bez fantastičnih naočara, zato izaberite najljepši par sa šarenim staklima...

Riz Viderspun, Amanda Sajfrid, Gigi Hadid samo su neke od poznatih dama koje iz kuće ne izlaze bez svog najboljeg prijatelja i glavnog modnog saputnika. U pitanju su naočare za sunce koje su sa razlogom must have aksesoar svih modernih dama. 

Kako prenosi Cosmopolitan, mačkasti okviri i neprolazne avijatičarske naočare 2015. godine su u drugom planu, a vodeće mjesto zauzimaju šarena stakla (preovladavaju plava) koja svaki stajling čine skupljim i modernijim. 

S obzirom na to da su se i lenonke vratile na velika vrata i više nijesu rezervisane samo za rokerke, šarena plava stakla dala su im pravi fashion momenat kojima rijetko koja trendseterka može odoljeti. 

OVAKVE naočare će i najobičniji autfit učiniti modernim.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.