Rajan Lohti dolazi u Crnu Goru!
Rajan Lojhti

Šokirao novinare

Rajan Lohti dolazi u Crnu Goru!

Postao je prvi plivač koji je, juče, četvrti put zaredom osvojio zlato na 200 metara mješovito, a nepun sat nakon pisanja istorije, šokirao crnogorske novinare - Rajan Lohti dolazi u Crnu Goru!

Ruska novinarka pitala je sjajnog Amerikanca da li će učestvovati na Svjetskom kupu, koji se u Moskvi održava 15. i 16. avgusta. Odgovor jednog od najboljih plivača današnjice, ali i u istoriji, glasio je:

„Neću, imam zakazanu foto sesiju za ,,Spido“ u Crnoj Gori“, rekao je Lohti.

Svjetskom šampionu je bilo drago kada smo su mu, na kraju konferencije za medije, Pobjedini sportski novinari saopštili da dolaze iz Crne Gore, ali od njega nijesu dobili preciznu informaciju o datumu dolaska u našu zemlju.

„Deset, jedanaest dana“, bilo je sve što je rekao Lohti dok su ga organizatori bukvalno izvodili iz pres sale.

Ipak, piše Arena, kao logičan zaključak nameće se da se tih 10-11 dana odnosi na period poslije završetka Svjetskog prvenstva u Kazanju.

Osvajač pet olimpijskih zlata, tokom priprema za SP, boravio je sa reprezentacijom SAD u Hrvatskoj. Uskoro stiže u Crnu Goru i biće jedna od najvećih sportskih zvijezda koja je posjećivala našu zemlju. Prije njega, sjajnu promociju Crne Gore napravili su Novak Đoković, Pep Gvardiola, Ronaldinjo, Marija Šarapova...  (Arena,Pobjeda)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.