Sada i dame mogu da piške stojeći, bilo gdje i bilo kad!
Pipiop

Šta kažete na ovaj izum

Sada i dame mogu da piške stojeći, bilo gdje i bilo kad!

Svi su se oduvijek čudili zašto morate voditi drugaricu sa sobom do WC-a?

Bilo da su u pravu ili ne, mi imamo novosti za vas!

Nije bitno da li ste na izletu u prirodi, skijanju, provodu na nekom festivalu ili ste se našle u nekom od smrdljivih WC-a kojima naši klubovi i restorani, željezničke i autobuske stanice, pa čak i domovi zdravlja, nažalost, i dalje obiluju, ne morate više da trpite, niti da se mučite, jer rješenja ima!  

I više vam nije potrebna drugarica kako bi vas otpratila... jer sada je tu Pipiop!

Specijalni umetak namijenjen ženama koje nisu u mogućnosti da u slučaju male nužde stignu do pristojnog i čistog toaleta, sada je pantetiran i usavršeni “Pipipop” silikonski dodatak za gaćice koji damama pruža priliku da piške stojećki u savršeno higijenskim uslovima.

Pritom, “Pipipop” dolazi u nekoliko veličina, za višekratnu upotrebu je, pere se u mašini i krajnje je jednostavan za korišćenje.

Dame, sviđa li vam se ova inovacija?

Video možete pogledati OVDJE

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.