Osam pari cipela koje svaka djevojka treba da posjeduje (FOTO)
Ilustracija

Morate ih imati

Osam pari cipela koje svaka djevojka treba da posjeduje (FOTO)

Pogledajte 8 najljepših modela koje svaka dama mora da ima u svom garderoberu...

Svaka fashion dama zna da su kvalitetne cipele jedna od najboljih investicija u koju može da uloži kada su u pitanju odjevni komadi...

Ne treba da imate 50 pari cipela, dovoljno je da novac uložite u sljedećih 8 komada i hrabro koračajte i zavedite sve koji vam naiđu na tom putu.

Kratke čizmice

Super se kombinuju sa suknjom, šortsem, uskim farmerkama ili helankama.

Špic sandale 

Špic sandale su ponovo u modi. Naime, oduvjek su bile svojevrsni simbol ženstvenosti jer pružju seksi i elegantan izgled, a istovremeno i izdužuju nogu. One savršeno pristaju na skinny jeans, kao i uz pantalone dužine 7/8 uz koje su pun pogodak za dnevnu varijantu.

Klasične nude sandale

Bez sumnje, klasične potpetice dobrog kvaliteta u nude boji su jedna od najvrijednijih stavki koju svaka žena može imati. Cipele sa otvorenim prstima u boji kože su model koji izgleda dobro sa bilo kojom vrstom odjeće.

Crne salonke

Klasične kožne crne salonke su komad obuće koji svaka žena treba da ima u svom ormaru jer mogu spasiti apsolutno svaku kombinaciju!

Baletanke

Dobre baletanke su nužne, one su kombinacija udobnosti i stila. Opredjelite se za svijetle i upečatljive boje ili čak leopard šaru. Učinte vaša stopala srećnim kupite jedan par udobnih baletanki.

Baletanke u špic

Ženstvene su i seksi, a u njima ćete privuću pažnju, gdje god da se pojavite.

Mokasine

Otmena ležernost mokasina je njihova najveća prednost, idealne su uz farmerke, haljine, pantalone od različitih materijala.

Patike

Najbolje se kombinuju uz džins i bijelu majicu, idealne sa za laganu šetnju po gradu.

(Cosmopolitan.rs)

 
 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.