Rukometašice RK Bijelo Polje učestvovale na kampu Rastimo

Veliki izazov

Rukometašice RK Bijelo Polje učestvovale na kampu Rastimo

Predsjednik kluba Marko Stojanović, kazao je da su rukometašice Rukometnog kluba “Bijelo Polje” imale priliku da učestvuju na prestižnom i izuzetno kvalitetnom Rukometnom kampu "Rastimo" koji je održan u Svilajncu u Srbiji u trajanju od 10 dana.

"Naše rukometašice su za deset dana prošle preko 20 treninga kako grupnih tako i individualnih. Kvalitetu samog kampa doprinio je veliki broj izuzetno kvalitetnih trenera, iskusnih profesionalaca iz Srbije, BIH, Crne Gore. Kamp je pružio priliku našim članovima da steknu neprocjenjivo iskustvo, iskustvo koje je sigurno unaprijedilo njihovo znanje, igru i talenat. Na kampu su stekle veliki broj novih prijatelja a druženje su uveličale učesnice kampa iz Rusije", saopštio je Stojanović.

Prema njegovim riječima, po prvi put su djeca naše opštine dobila priliku da učestvuju na nekom rukometnom kampu i na taj način dokazala da rukomet u Bijelom Polju živi i da se kroz naš klub razvija na pravi način.

"Činjenica da dugi niz godina veliki talenti rukometa nisu učestvovali ni na jednom kampu a da smo kao klub u zadnja dva mjeseca uspjeli da obezbijedimo učešće naših članova kako na ovom kampu tako i na muškom rukometnom kampu Bogdan Rodić u organizaciji RK Vojvodine, vjerujemo da smo na pravom putu da razvijemo rukomet u našoj opštini na najvisočijem nivou", kazao je Stojanović.

On ističe da će klub nastaviti sa razvijanjem kako muškog tako i ženskog rukometa a osim toga kreiran je i program za profesionalni razvoj rukometa u korist djece i omladine naravno uz podršku opštine Bijelo Polje i naših sponzora.

"Kamp Bogdan Rodić i Kamp Rastimo samo su prva dva kampa na kojima naš klub planira učešće a razvojem saradnje i podizanjem nivoa svijesti o značaju razvoja zdravog sporta u korist djece i omladine naš klub će i u budućnosti obezbijediti učešće još većeg broja članova na kampovima", kazao je on. 

 

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.