Samo za hrabre: Najveća ljuljaška na svijetu (VIDEO)
Foto: Screenshot

Opasno dobro

Samo za hrabre: Najveća ljuljaška na svijetu (VIDEO)

Ljuljaška Nevis na Novom Zelandu, smještena na 160 metara visine, pravi je raj za adrenalinske zavisnike. Posjetioci mogu da biraju da li će sa ljuljaške sami ‘poletjeti’ unazad, u tandemu ili tako što će partneru okrenuti leđa, a prijatelji hrabrih avanturista, koji se nikad ne bi usudili na ovako nešto, u cijelom događaju mogu učestvovati tako što će ‘odgurnuti ljuljašku’.
 
(b92)

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.