1. avgusta u Podgorici počeće pripreme za novu sezonu
arhiva

Rukometašice Budućnosti

1. avgusta u Podgorici počeće pripreme za novu sezonu

Okupljanjem i zajedničkom večerom rukometašice Budućnosti 1. avgusta u Podgorici počeće pripreme za novu sezonu, saopšteno je iz podgoričkog kluba.

Navodi se da će podgorički tim nakon ljekarskih pregleda u ponedjeljak otputovati na Žabljak, gdje će boraviti do 15. avgusta, prenosi Analitika.

Najavljeno je da će zvanični evropski prvak učestvovati na turnirima u Bukureštu (od 20. do 24. avgusta) i Skoplju (od 28. avgusta do 1. septembra).

Nova sezona Lige šampiona počeće 17. oktobra, a protivnik podgoričkom timu u prvom kolu, u dvorani Morača, biće švedski Savehof.

Protivnici u grupi B su još poljski Lublin i rumunski Bukurešt.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.