Bošković otvorio školski poligon u Petnjici
Danas u Petnjici

Stvaranje dobrih uslova značajno

Bošković otvorio školski poligon u Petnjici

Ministar prosvjete Predrag Bošković otvorio je danas novi školski sportski poligon JU OŠ "Mahmut Adrović" u Petnjici.

Bošković je izrazio zadovoljstvo zbog realizacije ovog projekta i ukazao na značaj stvaranja dobrih uslova za školovanje djece u ovoj relativno novoj opštini, kako bi ona mogla da ostvaruju svoje talente i karijere upravo u svojoj sredini, čime bi se spriječilo iseljavanje iz petničkog kraja, saopšteno je iz Ministarstva prosvjete.

"Ministarstvo posvjete i SO Petnjica imju zajednički plan da do kraja iduće godine oforme srednju stručnu školu u Petnjici", kazao je Bošković, te dodao da je u planu i osnivanje vrtića.

Svečanosti je prisustvovao i predsjednik opštine Petnjca Samir Agović, koji je pohvalio rad prosvjetnih radnika Petnjice kao i rezultate njihovih đaka. 

On je, kako prenosi CdM, izrazio zahvalnost Ministarstvu prosvjete na onome što je do sada učinjeno u Petnjici i izrazio zadovoljstvo zbog buduće saradnje povodom otvaranja srednje stručne škole i vrtića. 

Prilikom posjete Petnjici, ministar Bošković je osim JU OŠ "Mahmut Adrović", obišao i JU OŠ "25. maj" u Vrbici.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.