Tejlor Svift: Bijela boja donosi sreću!
Tejlor Svift

Poznati o trendu

Tejlor Svift: Bijela boja donosi sreću!

Na prvom mjestu liste najseksipilnijih žena na svijetu, po izboru mnogih muških časopisa, nalazi se Tejlor Svift (25) američka pjevačica i tekstopisac. Ove godine izdala je novi album, a ima i novog dečka, Kelvina Harisa, svjetski poznatog di džeja.

Kada se nedavno pojavila u bijelom kombinezonu na dodjeli “Bilboard” nagrada, osvojila je čak osam titula i izmamila uzdahe prisutnih.

- Bijela boja mi donosi sreću, tako je bilo i 2013. godine kada sam osvojila najviše muzičkih nagrada. Zaista je volim i u njoj se uvijek lijepo osjećam, a svima odlično stoji. Obožavam uske farmerke, košulje, a od obuće baletanke. Pobornik sam retro stila, ali prolazim kroz razne faze u oblačenju... Na crvenom tepihu najčešće nosim elegantne haljine Legera, Murada, Elie Saab, uz cipele Džimi Šu ili Kristijan Labutin - ističe "kraljica stila", kako je često nazivaju i princeza muzičke scene, a njen novi singl “Bad Blood” je oborio sve rekorde slušanosti na radio stanicama, prenose Novosti.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.