Švajni i Ana kupuju vilu od 3,3 miliona eura!
Bastijan i Ana

Ljubavno gnijezdo

Švajni i Ana kupuju vilu od 3,3 miliona eura!

Par će kupiti kuću u „zlatnom trouglu Češira“, gdje je prosječna cijena nekretnina oko 3,5 miliona eura.

Prema britanskim izvorima, Bastijanova nedjeljna plata je oko 255.000 eura, ili 13,26 miliona eura na godišnjem nivou. To praktično znači ne samo da će moći da iznajmi stan već i da rentira neki od skupocjenih objekata u okolini grada.

Bastijan i Ana će morati da budu oprezni pošto mnogi igrači, kada su odlazili iz Engleske, nisu uspjeli da prodaju nekretnine koje su izuzetno skupe. Prosjek cijena kuća u Elderli Edžu je oko 3,3 miliona eura. Zato su mnogi, poput Vidića, čija je kuća u Vilmslou vrijedna 3,5 miliona eura, riješili da ih iznajmljuju. Isto rade i Kristijano Ronaldo, Vesli Braun i drugi igrači.

Svi su izgledi da će par živjeti u takozvanom zlatnom trouglu Češira, ili u zoni između mjesta Vilmslou, Nutsford i Prestburi, sa dodatkom mondenskog Elderli Edža, u kojem su nastanjene velike zvijezde Premijer lige. Tamo su ser Aleks Ferguson, Luj van Gal, Bastijanovi saigrači Vejn Runi, Huan Mata, David de Hea, Antonio Valensija, zatim fudbaleri Mančester sitija Jaja Ture, Serhio Aguero, David Silva, Džo Hart, a tamo imaju posjede i bivše zvijezde lige Rio Ferdinand, Dejvid Bekam, Kristijano Ronaldo, Erik Kantona i mnogi drugi, prenose Nezavisne.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.