Inter u borbi za Ligu šampiona
Ilustracija

Ambicije porasle

Inter u borbi za Ligu šampiona

Predsjednik fudbalskog kluba Inter iz Milana Erik Tohir rekao je da očekuje da se njegov tim ove sezone uključi u borbu za Ligu šampiona.

Tohir je rekao da njegov tim, poslije dobro odrađenog prelaznog roka, ima kvalitet da sljedeću sezonu završi na jednom od prva tri mjesta na tabeli.

On je naveo da je zbog toga u klub doveden Roberto Mančini kao i novi igrači.

Ambicije Intera su porasle poslije dovedenih pojačanja, kao što su Žoao Miranda, Hejson Muriljo, Žofri Kondogbia i Martin Montoja, dok Stevana Jovetića dijele medicinski pregledi od ’plavo-crnog’ dresa. 

"Pričao sam svakim od novih igrača i svima sam dao do znanja da je ovosezonski cilj Liga šampiona", rekao je Tohir za Korijere dela Sport. 

Tohir nema sumnje da će pridošlica iz Monaka, Žofri Kondogbija, biti novi Jaja Ture, koji je odbio Inter u ovom prelaznom roku. 

Predsjednik Intera je izjavio da su odnosi sa gradskim rivalom Milanom dobri uprkos tome što je Kondogbia prekršio dogovor sa ’Rosonerima’ i prešao u Inter. 

Transfer Stevana Jovetića iz Mančester Sitija je pri kraju. 

"Obično ne komentarišem igrače drugih klubova, ali bio bih srećan ako bi Jovetić potpisao za nas. Ipak, moramo sačekati igrača da prođe medicinske preglede i potpiše ugovor", dodao je Tohir. 

Trener Intera Roberto Mančini zamijenio je prošlog novembra Valtera Macarija na klupi Intera, ali nije imao očekivane rezultate, pošto je proteklu sezonu završio na osmom mjestu Serije A. 

Fudbaleri Intera izgubili su u ponedjeljak od Real Madrida sa 3:0 u prijateljskom meču, koji je odigran u Kini.

Izvor: rtcg.me

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.