Hamiltonu pol pozicija za Veliku nagradu Mađarske
Luis Hamilton

Aktuelni svjetski šampion u Formuli 1

Hamiltonu pol pozicija za Veliku nagradu Mađarske

Aktuelni svjetski šampion u Formuli 1 vozač Mercedesa Britanac Luis Hamilton osvojio je pol poziciju za Veliku nagradu Mađarske koja se u nedelju vozi na stazi Hungaroring.

Dvostruki svjetski šampion izvezao je najbrži krug na zvaničnom treningu, više od pola sekunde ispred timskog kolege Njemca Nika Rozberga i vozača Ferarija Sebastijana Fetela.

Iz drugog reda, u nedelju će uz četvorostrukog svjetskog šampiona Fetela kao četvrti startovati vozač Red Bula Australijanac Danijel Rikjardo.

Ovo je deveta pol pozicija od deset trka ove sezone za Hamiltona koji ima šansu da peti put u karijeri slavi na Hungaroringu.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.