Pogledajte stan Džulije Roberts koji prodaje za 4,5 miliona $ (FOTO)
Džulija Roberts

Luksuzno

Pogledajte stan Džulije Roberts koji prodaje za 4,5 miliona $ (FOTO)

Holivudska zvijezda je, izgleda, definitivno odlučila da rasproda sve nekretnine i zadrži samo jednu

Jedna od najomiljenijih glumica na svijetu je stavila na prodaju svoj luksuzni apartman u naselju Grinvič Vilidž koji se trenutno prodaje za 4.5 miliona dolara, kako prenosi sajt za nekretnine 6sqft.com.

foto: 6sqft.com

Ako je suditi prema napisima tog sajta, filmska diva je takođe nedavno počela da izdaje svoj njujorški apartman u Gremersi Parku u želji da zadrži samo porodičnu kuću koju posjeduje u Kaliforniji.

foto: 6sqft.com

Luksuzni apartman na Menhetnu koji obuhvata tri spavaće sobe, tri kupatila kupila prije pet godina za 3.9 milona dolara.

foto: 6sqft.com

Ona i suprug Deni Moder namjeravaju da zarade tek 600 000 dolara ukoliko uspiju da ga prodaju po traženoj cijeni.

foto: 6sqft.com

Glavni mamac stana je prostrana terasa sa koje se pruža veličanstven pogled na Njujork, kao i luksuzna drvenarija i kamin u dnevnom boravku.

foto: 6sqft.com

Takođe, DŽulijina kuća na Havajima takođe je na prodaju i to za nevjerovatnih 30 miliona dolara!

Kolektiv.me

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.