Žan Pol Gotje stigao u Crnu Goru
Žan Pol Gotje

Smotra mode u Kotoru

Žan Pol Gotje stigao u Crnu Goru

Čuveni francuski modni kreator Žan Pol Gotje doputovao je u Crnu Goru.

Gotje će sa kolekcijom visoke mode otvoriti 18. Internacionalnu smotru mode u Kotoru, koja će biti održana 24. i 25. jula na trgu pred katedralom Svetog Tripuna, prenosi Rtcg.

"Biće to prava Žan Pol Gotije kolekcija visoke mode, vidjećete dio moje kolekcije za ljeto, neće biti zimslih modela", kazao je Gotje za Televiziju Crne Gore.  

Organizatori kotorske smotre mode su beogradska modna agencija "Fabrika" i Opštine Kotor.

I drugo veče u Kotoru donosi značajna imena iz svijeta mode - italijanskog dizajnera Antonija Grimaldija i crnogorsku kreatorku, Anastaziju Miranović.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.