Objavićemo fotografije 37 miliona preljubnika i njihove seksualne fantazije
ilustracija

Hakeri prijete

Objavićemo fotografije 37 miliona preljubnika i njihove seksualne fantazije

Anonimni hakeri dočepali su se ličnih podataka više od 37 miliona korisnika internet portala "Ashley Madison". Ovaj sajt posjećuju zauzeti sa namjerom da pronađu osobu za vanbračne izlete.

Anonimni hakeri su objavili da imaju lične podatke više od 37 miliona nevjernih supružnika sa internet portala "Ashley Madison" za vanbračne "izlete" i zaprijetili su da će objaviti fotografije nagih klijenata i njihove seksualne fantazije, ako portal ne prestane s radom, prenosi Blic.

Ovaj sajt je potvrdio hakerski upad u svoj sistem i saopštio je da je od tad pojačao mjere bezbjednost i da zajedno sa službama sigurnosti pokušava da uđe u trag hakerima.

"The Impact Team", kako se nazivaju hakeri, objavili su djelove kompromitujućih podataka i zaprijetili su da će objaviti prava imena klijenata, njihove profile, gole fotografije, podatke sa kreditnih kartica i "tajne seksualne fantazije" ako ne budu ispunjeni njihovi zahtjevi.

Hakeri su takođe zatražili zatvaranje drugih sajtova kompanije "Avid Life Media," ali ne i internet stranice "CougarLife" na kojoj se pružaju usluge ženama zrelih godina u potrazi za "mladim pastuvom".

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.