Tri pravila kod kupovine kupaćeg kostima za male grudi
Ilustracija

Savjeti

Tri pravila kod kupovine kupaćeg kostima za male grudi

Kada je riječ o odabiru idealnog kupaćeg kostima kriterijumi su vrlo različiti i ne vežu se usko za sezonske trendove. Osim na oblika tijela treba obratiti pažnju i na grudi, tačnije, na broj korpice, posebno kada je riječ o malom poprsju. Donosimo tri glavna pravila kod odabira kupaćeg kostima za male grudi.

Nebrojeno puta smo objašnjavali kakvi krojevi i dezeni su idealni za velike grudi no niti ženama malog poprsja nije lako odabrati savršen model.

1. BOJA

Kada je riječ o bojama male grudi podnose sve, a najbolje im pristaju moćne boje i upečatljivi uzorci. Najmanje im laska crna i siva boja.

S bojama nema ograničenja. Moja preporuka su drečave, neonske boje, a i uzorci su dobrodošli. Šare i dezeni neka budu čim krupniji i upečatljiviji.

2. MODEL

Model grudnjaka koji pristaje malim grudima zavisi o željama njihove ponosne vlasnice. Želite li istaknuti dekolte poslužite se pomagalima poput silikonskih ili spužvastih jastučića te čvrstih, postavljenih košarica.

Push-up košarice i postavljeni bikini trokutići dobar su odabir, ali male grudi ne moraju nužno biti pojačane jer one ne vise niti ne bježe iz grudnjaka. Meni je lijepo vidjeti djevojku s malim grudima u običnom bikiniju bez jastučića. Izbjegavajte banana kroj grudnjaka ravnih površina jer on će vizualno smanjiti i spljoštiti grudi.

3. APLIKACIJE

Ovogodišnji trendovi kupaćih kostima su vrlo maštoviti, a među njima se nalazi puno onih koji su kao stvoreni za male grudi. Aplikacije pružaju 3D efekt te vizualno pojačavaju korpicu i idu u korist decentnom poprsju.

Aplikacije poput resica, volana, zakovica, perlica i ušivenih cvjetića savršeno pristaju malim grudima jer ih vizuelno povećavaju, prenosi Kolektiv.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.