Šestogodišnja  djevojčica sa
Rajli Dašvud

Hit na internetu

Šestogodišnja djevojčica sa "supermoćima": Njeni trikovi će vas oduševiti (Video)

Šestogodišnja Rajli Dašvud iz Melburna preko ramena može da ubaci tetrapak u frižider, četkicu za zube u čašu, ali i hljeb u toster.

Ipak, nije u pitanju nikakva magija već vježba koja je trajala danima. 

Djevojčica je pravi hit na internetu zahvaljujući svojim “supermoćima“, a tata joj je pomogao da vještine dovede do savršenstva. 

Papirnu lopticu je 64 puta bacila u posudu prije nego što ju je uspjela pogoditi, 300 puta je u posudu bacala i tenisku lopticu, a 12 puta kašičicu u čašu. Hljeb je u toster bacala 54 puta prije nego što ga je uspjela pogoditi, a najviše ju je namučila četkica za zube kojom je gađala čašu čak 136 puta. 

(Bulevar.b92)

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.