Devet pokeraša izborilo mesto za finale u decembru

Devet pokeraša izborilo mesto za finale u decembru

Devet igrača izborilo je danas učešće u finalnom događaju Svjetskog šampionata u pokeru (World Series) u novembru, pošto su nadigrala 6.411 pokeraša.

Aleks Turjanski iz Njemačke je poslednji eliminisan nešto prije 1.30 u Las Vegasu kada je poslednje čipove uložio na keca i kralja, ali ga je parom dama pobijedio Džo Mekien koji je i lider po čipovima.

Time je ostalo devet igrača sa zagarantovanih milion dolara i šansom da osvoje titulu svjetskog šampiona u novembru, zajedno sa 7,7 miliona dolara i zlatnom narukvicom.

Mekian ubjedljivo vodi u čipovima sa 64,1 miliona, slijedi Zvi Stern sa 29,8 milona, pa Nil Blumfild, Maks Stajnberg, Tomas Kanuli, Džošua Bekli, Patrik Čan i Federiko Buteroni. Oni će se okupiti 8. i 9. novembra na glavnom događaju.

Favorit publike i jedan od najboljih igrača pokera na svijetu Daniel Negrano došao je do 11. mjesta.

Borba za titulu počela je 27. maja sa 6,420 igrača koji su platili po 10.000 dolara.

Beta

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.